Dit artikel bevat links waarvoor we een vergoeding kunnen ontvangen als u erop klikt, zonder dat het u iets kost.

Amazon Mechanical Turk (MTurk) is een populaire crowdsourcingwebsite die bedrijven gebruiken om taken uit te besteden.

MTurk – dat opereert als onderdeel van Amazon Web Services (AWS) – betaalt u voor het voltooien van een breed scala aan kleine taken. Enkele voorbeelden zijn onder meer het taggen van objecten in afbeeldingen om de zoek- en advertentietargeting te verbeteren, bedrijven te helpen bij het selecteren van de beste afbeeldingen voor online advertenties en het classificeren van objecten in satellietbeelden.

Op MTurk kunnen aanvragers kiezen hoeveel ze willen betalen. Het gemiddelde loon voor MTurk is $ 11 per uur. Sommige banen betalen echter veel minder – dus zorg ervoor dat u erachter komt hoeveel een optreden betaalt voordat u zich aanmeldt.

Hoewel MTurk een populaire bestemming is voor oplichters, zijn er veel andere sites om te verkennen als u online geld wilt verdienen.

Laten we, met dat in gedachten, eens kijken naar enkele van de beste MTurk-alternatieven om te verkennen.

Beste MTurk-alternatieven voor 2022

Klikwerker

Clickworker is een app waarmee je extra geld kunt verdienen door willekeurige kleine taken uit te voeren.

U kunt Clickworker bijvoorbeeld gebruiken om geld te verdienen met het schrijven van productbeschrijvingen, het categoriseren van websitegegevens, het bewerken en proeflezen, onderzoeken, enquêtes invullen en het testen van apps, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Maak om te beginnen een account aan op Clickworker.com en voltooi de korte beoordelingen. Als je slaagt, krijg je direct toegang tot betaalmogelijkheden. Het bedrijf betaalt wekelijks en maandelijks uit.

De app biedt ook 24/7 ondersteuning van de Clickworker-community als je in de problemen komt.

Microwerkers

Microworkers is een andere crowdsourcing-site waar u geld kunt verdienen door kleine taken uit te voeren, zoals datatagging, datamining, transcriptie, het vergelijken van inhoud en het invullen van enquêtes.

De site maakt het heel gemakkelijk om te begrijpen wat een baan inhoudt voordat je begint. Elke taak geeft een reeks instructies weer, de tijd die nodig is om deze te voltooien en het bedrag dat u krijgt voor het voltooien van de taak.

Door kleine taken uit te voeren, kunt u uw tevredenheidsscore verhogen en meer banen krijgen. Zodra u het minimale opnamebedrag van $ 9 van het bedrijf heeft bereikt, kunt u een betaling aanvragen met een Skrill-, Dwolla- of PayPal-account.

RapidWorkers

RapidWorkers is een micro-jobplatform dat bedrijven verbindt met externe werknemers.

Registreer u om te beginnen voor RapidWorkers en blader door de lijst met openstaande vacatures. Als je er een ziet die er goed uitziet, meld je dan gewoon aan en voltooi de eenvoudige taak. De site kan u bijvoorbeeld vragen om foto’s naar een site te uploaden, een formulier in te vullen of iemand te volgen op sociale media.

Nadat u een taak hebt voltooid, dient u een bewijs van het werk in en het bedrijf zal de betaling uitbetalen. Zodra u $ 8 aan inkomsten heeft verzameld, kunt u uitbetalen en geld ontvangen via PayPal.

Swagbucks

Swagbucks is de grootvader van enquêtesites. Het biedt de mogelijkheid om geld te verdienen door eenvoudige taken uit te voeren, zoals video’s bekijken, enquêtes invullen, games spelen, op internet zoeken en deelnemen aan focusgroepen. Het bedrijf biedt ook cashback-beloningen voor online winkelen.

Wanneer u met Swagbucks werkt, kunt u cadeaubonnen of PayPal-beloningen verzamelen. Met de site kunt u uw inkomsten opnemen zodra u ten minste $ 25 heeft verdiend.

Postvak INDollars

InboxDollars lijkt erg op Swagbucks. In feite is het eigendom van hetzelfde marktonderzoeksbureau (Prodege).

Het platform biedt toegang tot betaalde taken zoals het bekijken van video’s en het invullen van online enquêtes. U kunt ook geld terug verdienen door te winkelen bij partnerwinkels.

InboxDollars is een legitieme enquêtesite die in echt contant geld betaalt in plaats van punten of cadeaubonnen. De minimale uitbetaling van $ 30 is echter iets hoger dan die van Swagbucks, iets om in gedachten te houden, aangezien het hoogstwaarschijnlijk een paar weken zal duren om tot dat bedrag op te bouwen.

Crowdtap

Crowdtap is een marktonderzoekportaal dat leden beloont voor het beantwoorden van enquêtes, het testen van producten en het deelnemen aan online discussies. De site geeft punten uit voor het voltooien van taken, die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen voor toonaangevende online retailers.

De meeste taken op Crowdtap duren niet lang om te voltooien en ze zijn heel eenvoudig uit te voeren. De site is ook erg makkelijk te navigeren. Met Crowdtap kun je uitbetalen zodra je minimaal 1.000 punten hebt verzameld.

TaakKonijn

TaskRabbit is perfect voor mensen die graag fysiek werk doen. Door je aan te melden voor TaskRabbit kun je als Tasker geld verdienen door lokale opdrachten op je te nemen, zoals schilderen, hekken repareren, bladeren harken en sneeuw scheppen.

In tegenstelling tot de meeste andere online vacaturesites, brengt TaskRabbit je naar de echte wereld. Dus als je het leuk vindt om eropuit te gaan en face-to-face met mensen om te gaan, is deze site de moeite van het bekijken waard.

Het bedrag dat u op TaskRabbit verdient, varieert afhankelijk van de taak. Nadat u een taak hebt voltooid, moet de klant het werk goedkeuren. Wanneer dat gebeurt, gaat de betaling via TaskRabbit. Om uit te betalen, kunt u PayPal gebruiken of een cheque aanvragen bij TaskRabbit.

Als je je werk goed doet, verdien je positieve beoordelingen, waardoor het gemakkelijker wordt om toekomstige optredens binnen te halen.

Het beste van alles is dat TaskRabbit geen kosten in rekening brengt aan Taskers.

Craigslist

Craigslist is een andere uitstekende optie voor het vinden van microtaken. Op deze online marktplaats plaatsen mensen allerlei vacatures, variërend van freelance grafisch ontwerpen tot helpen in de tuin.

Als openbaar prikbord zul je privé moeten werken met individuen bij het voltooien van banen en het verzamelen van geld via Craigslist.

In dat geval is het belangrijk om op te passen voor oplichting. Geef als best practice geen persoonlijke informatie wanneer u geld inzamelt. U kunt waarschijnlijk het beste contant geld persoonlijk ophalen of een service zoals PayPal gebruiken om uw identiteit te beschermen.

OneSpace

OneSpace is een one-stop-shop voor freelancen. Deze site maakt het gemakkelijk om werk in te dienen, feedback te ontvangen en betalingen te innen.

Het bedrijf betaalt gebruikers dagelijks – wat heel lief is, als je het mij vraagt. Er zijn ook meerdere manieren om inkomsten te verdienen op de site, waaronder copywriting en bewerking, productonderzoek uitvoeren en gegevensinvoertaken uitvoeren.

OneSpace is zeer flexibel en u kunt werken volgens uw eigen planning. Dit kan een geweldige manier zijn om ervaring op te doen en je vaardigheden voor je cv te verbeteren.

upwork

Upwork is een enorm online platform waar je freelance banen kunt vinden.

Houd er rekening mee dat Upwork een commissie in rekening brengt voor al het werk dat u doet. Het bedrijf neemt 20% voor de eerste $ 500 die u factureert, 10% voor facturen tussen $ 500,01 en $ 10.000, en 5% voor alles daarbovenop.

Fiverr

Fiverr is een ander MTurk-alternatief voor het vinden van freelance-optredens. De site werkt op dezelfde manier als Upwork. U kunt een profiel opbouwen en banen vinden die passen bij uw vaardigheden en ervaring.

Fiverr neemt 20% korting op alles wat je binnenbrengt – voor altijd. Zolang je je comfortabel voelt bij het overhandigen van een commissie, kan Fiverr een geweldige manier zijn om willekeurige online vacatures te vinden.

Mijn twee cent: bouw je ervaring op en ga verder met het gebruik van hubs zoals Fiverr en Upwork en ga vervolgens op pad om je eigen klanten binnen te halen.

Nielsen Computer en mobiel paneel

Het Nielsen Computer and Mobile Panel is een marktonderzoeksprogramma dat u beloont voor het gebruik van uw eigen computers en mobiele apparaten.

Meld u eenvoudig aan voor de service en laat Nielsen uw surfgedrag volgen. In ruil daarvoor kun je tot $ 50 aan punten ontvangen voor cadeaubonnen, een maandelijkse $ 10.000 sweepstakes-invoer en instant-win-speltokens.

Als je wat extra geld wilt verdienen, waarom zou je Nielsen dan niet eens proberen?

ik zeg

i-Say biedt beloningen in ruil voor consumentenonderzoeken.

Door je aan te melden en meningen over merken te geven, kun je punten ontvangen en deze inwisselen voor zaken als etenswaren, donaties, Amazon-cadeaubonnen en Visa-prepaidkaarten.

Het bedrijf biedt ook mogelijkheden om producten te testen. Als je het soort persoon bent dat graag nieuwe gadgets en gadgets uitprobeert, wil je misschien i-Say eens proberen.

Onderzoekstijd

Als u graag enquêtes invult, is Surveytime een andere haalbare optie.

Deze site biedt directe beloningen van $ 1 voor elke enquête die u invult. Gebruikers kunnen beloningen van $ 1 inwisselen op sites zoals Amazon, PayPal, Target en Decathlon.

Korte Taak

ShortTask is een online takensite die leden betaalt om thuis te werken. U kunt bijvoorbeeld betaald worden voor het doen van online onderzoek, het invoeren van gegevens en het uitvoeren van ontwerptaken.

Net als bij de andere taaksites, biedt ShortTask een reeks betalende optredens. Zodra u $ 10 aan beloningen heeft verzameld, kunt u deze laten uitbetalen via PayPal.

Designhill

Designhill is een online marktplaats voor grafisch en logo-ontwerp.

Als serviceprovider kunt u geld verdienen door Y-shirtontwerpen, logo’s en websites te maken. Als je een getalenteerde grafisch ontwerper bent, raad ik je aan om je aan te melden om te zien of er optredens zijn die de moeite waard zijn.

Appen

Appen kocht onlangs microtakensite Figure-Eight, voorheen bekend als Crowdflower.

Met Appen kun je betaald worden om microtaken uit te voeren, zoals transcriptie en freelanceopdrachten. Het bedrijf voert maandelijkse betalingen uit via PayPal of Payoneer.

Jobboy

Last but not least is er JobBoy, waarmee je gemakkelijk microjobs kunt vinden en voltooien. Net als de andere microtakensites in dit bericht, kun je geld verdienen op JobBoy door verschillende online taken uit te voeren (bijvoorbeeld productrecensies doen en reageren op posts op sociale media).

Zodra u $ 10 aan inkomsten heeft verzameld, kunt u uw inkomsten opnemen en binnen 48 uur uitbetaling ontvangen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat zijn microjobs?

Microjobs betalen mensen kleine bedragen om verschillende taken uit te voeren. Sommige banen zijn online en sommige banen zijn offline. Dus afhankelijk van waar je in geïnteresseerd bent, zou je iets moeten kunnen vinden dat je leuk vindt om te doen.

Deze taken duren meestal niet lang om te voltooien en zijn relatief eenvoudig uit te voeren. In sommige gevallen heb je misschien speciale vaardigheden nodig, terwijl andere banen meer algemeen zijn. Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest voordat u zich aanmeldt.

Leer meer:

Kun je goed geld verdienen met micro-jobs?

Helaas betalen de meeste sites die in dit stuk worden vermeld niet veel geld.

Om uw inkomsten te maximaliseren, is een truc om op meerdere platforms te werken en de hoeveelheid tijd die u nodig heeft om elke taak te voltooien, te minimaliseren.

Hoe meer banen je aanneemt, hoe meer geld je kunt inzamelen. Verwacht alleen geen grote uitbetalingen.

Is Amazon MTurk de beste site voor microjobs?

Amazon MTurk is een legitieme plek om micro-banen te vinden. Het is echter niet de enige site die werknemers betaalt om taken uit te voeren. Andere sites zoals JobBoy en Appen zijn ook erg handig.

Als u uw inkomsten met microjobs wilt maximaliseren, loont het om uw tijd over meerdere sites te verdelen. Op deze manier kunt u uw verdienpotentieel vergroten en interessante kansen vinden die u echt leuk vindt om te doen.

Wat is Skrill?

Skrill is een site die u kunt gebruiken om geld over te maken. De service maakt directe, veilige betalingen mogelijk, waardoor het een geweldige manier is om geld te innen wanneer u online werkt. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres om geld te innen, net zoals je zou doen met diensten als Zelle en PayPal.

Het komt neer op

Zoals je kunt zien, zijn er talloze manieren om in je vrije tijd online geld te verdienen – en als je een Android- of iOS-apparaat hebt, kun je vandaag al beginnen met verdienen.

En hoewel het werken met microbanen niet helemaal gelijk staat aan een voltijdsalaris, zullen uw inkomsten in de loop van de tijd oplopen. De hoeveelheid geld die u verdient, hangt immers af van het soort banen dat u aanneemt en hoeveel u bereid bent te werken.

Het is misschien niet glamoureus, maar door kleine microtaken uit te voeren, kunt u geld opstapelen en sneller financiële vrijheid bereiken.

Wat u ook doet, vergeet nooit hoe elke dollar telt op uw reis naar financiële onafhankelijkheid.

Delen: Deel dit artikel op Facebook Facebook


Deel dit artikel op Twitter Twitter

Deel dit artikel op LinkedIn LinkedIn Deel dit artikel via e-mail E-mailThis post Sites zoals MTurk om te verkennen
was original published at “https://millennialmoney.com/sites-like-mturk/”